NightLand Animations

NightLand Animations

History

MA Character Animation with Distinction from Teesside University, England. BA Creative Digital Media from Teesside Univeristy, England.

3D Artist and Character Animator for the Animated TV series "Vennebyen" in Bergen, Norway for three years. Happy Studio (commercial) Bergen, Norway - 1 year. 1 month Project @ Myreze

Freealance since 2013


danielnatland.com
no.pinterest.com/danielnatland/
behance.net/danightland
vimeo.com/j9109120
facebook.com/natland
no.linkedin.com/in/danightland

Random Word Generator Story Challenge II

StoryPosted by Daniel Natland Sep 13, 2018 07:09AM
I dag starter jeg dagen med kaffe og en utfordring. Det er hardt å være kreativ sånn rett ut av senga, og bare en halv kopp kaffe inn i morgen-rutinen skal det tvinges fram en story!

http://www.randomwordgenerator.com/

Ord: fence

Et gammelt gjerde av tre står ansomt langs en traktorvei ute i skogen. Fortvilet og trisdet på seg selv forfalle uten at det er noen i nærheten som kan hjelpe å feste plankene det har mistet.

//

Alle pålene har to øyne hver, og de er i forskjellig forfatning. Den eneste pålen som fortsatt står nogen lunde rett prøver å holde motet oppe, og være i godt humør overfor de andre pålene som er skeive og deprimerte.

En av de tre pålene ligger nesten på bakken, og er dekket av mose, noe som gir et intrykk av at den er eldre enn de andre.

Den "rette" pålen prøver å overtale dyr og fuler til å hjelpe å rette opp de to andre pålene men til ingen nytte.

-trist

//

Usj det var hardt..


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.