NightLand Animations

NightLand Animations

History

MA Character Animation with Distinction from Teesside University, England. BA Creative Digital Media from Teesside Univeristy, England.

3D Artist and Character Animator for the Animated TV series "Vennebyen" in Bergen, Norway for three years. Happy Studio (commercial) Bergen, Norway - 1 year. 1 month Project @ Myreze

Freealance since 2013


danielnatland.com
no.pinterest.com/danielnatland/
behance.net/danightland
vimeo.com/j9109120
facebook.com/natland
no.linkedin.com/in/danightland

Trude Trutmunn

StoryPosted by Daniel Natland May 03, 2017 06:41AM
- Trude Trutmunn tar alltid selfies og får aldri nok av seg selv.

- En dag kommer Karma bort til henne og sier hun bør begynne å se seg rundt i verden og ikke bare inn i kamera og på seg selv.

- Trude ignorerer Karma

- Leppene hennes vokser og vokser ettersom hun ikke klarer å slutte å ta bilder av seg selv, og en dag har de vokst seg så store at hun ikke lenger kan se.

- Siden synet nå er borte, og siden hun ikke klarer å slutte å ta selfies, vokser ørene og nesen seg også større for å utvikle de andre sansene.

- Hun blir styggere og styggere, men tar fortsatt selfies til Insta og face da hun ikke ser bildene selv, og ingen sier noe til henne fordi de føler skadefryd og roser henne heller enda mer opp i skyene.

- Når nesen har vokst seg så stor at den har presset leppene ned forbi øynene igjen får hun se det trollet hun har blitt.

- Blir kåret til "Styggeste Kvinne på Nett" og mottar prisen "Evolution Fails 2017" på YouTube.  • Comments(0)//nl.danielnatland.com/#post31